Hållbart mode | Fri frakt | Leverans inom 2-5 dagar
 Swedish |  English 
Hållbart mode | Fri frakt | Leverans inom 2-5 dagar
 Swedish |  English 
Varukorg 0

Retur, byten & ångerrätt

ÅNGERRÄTT OCH ÖPPET KÖP 

Enligt Distansavtalslagen har Du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att Du har mottagit din försändelse och utan någon speciell anledning. Du bekostar själv returfrakten och ansvarar för att försändelsen kommer fram. Ångerrätt och öppet köp gäller endast om Du kan återlämna din/dina varor i oanvänt och oskadat skick. Hämta och skriv ut din retursedel här. Meddela alltid Oss om att en vara är på väg och bifoga retursedeln i försändelsen. Vi återbetalar alltid hela summan för de returnerade varorna (förutom returkostnaden) och detta sker inom 5 arbetsdagar. Om Du ta emot en vara som är felaktig eller felexpedierad, står Vi för returfrakten.

BYTEN 

I de fall där Du vill byta din/dina varor skriver du ut retursedeln här och specificerar vad Du vill byta till. Du har 30 dagar på dig att göra ett byte från och med att du mottagit din försändelse. Vid byten står Vi för returavgiften. Du bär tillsammans med fraktbolaget ansvaret för att de varor Du vill byta kommer fram utan skador till Oss. Vi skickar ut Dina bytesvaror 2-5 dagar från och med mottagen försändelse. Meddela oss alltid om en försändelse är på väg till Oss.

REKLAMATIONER

Om Du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt ska Du kontakta Oss via e-post (customercare@thereplik.com). Spara alltid emballage, originalkartong och betalningsbekräftelsen. Om Du ska skicka tillbaka en skadad vara till Oss gör Du det enklast i det emballage och förpackning som den skickades ut i. Reklamationsrätten täcker endast ursprungliga fel, d.v.s. fel som fanns på varan vid leverans. Detta gäller inte i de fall då Vi inte kan hitta något fel på produkten eller då Du orsakat skadan själv. Vanligt slitage ersätts ej. Meddela alltid Oss om att en vara är på väg och skriv också alltid namn, adress, ordernummer samt vad ärendet gäller och skicka med detta tillsammans med reklamationen. Vi betalar Din returkostnad vid reklamationsärenden förutsatt att det har överenskommits på förhand.

 

Mer om våra Allmänna villkor kan du läsa här.